endstream endobj startxref There are 0 customer reviews and 2 customer ratings. CAP PÂTISSIER Nouveau référentiel. Gestion appliquée Mercatique 2de Bac Pro Cuisine : Nouveau référentiel [Nathalie Motargot, Véronique Bignon, Catherine Binefa, Sophie Chatelet, Collectif] on Amazon.com. Stars and Stripes Bookstore - Always here for you. *Rentrée 2019* CAP Équipier polyvalent de commerce Référentiel, règlement d’examen, guides ... Vous trouverez en cliquant sur le lien ci dessous les sujets de l’épreuve E21 cuisine - commercialisation et services en restauration depuis 2013 pour l’épreuve de niveau IV. L'ouvrage est dcoup en chapitres dtachables, qui traitent tes lments du rfrentiel sous forme de textes, tableaux, photos ou schmas complter, facilement mmorisables. Referentiel_Bac_Pro_CSR. d'examen. To get the free app, enter your mobile phone number. There was a problem loading your book clubs. Gestion appliquée mercatique 2nde bac pro -Elève (Bac pro hôtellerie restauratio) (French Edition). There's a problem loading this menu right now. J\����/��A����w>���9"�K(��(��(�K�="��+�ICs�P��D�`�ḔP_��c`W8a(캄�J��k��]�:ԑ����< ��$K�Y��(�Y�j&M����JZ���Vh��e�g� �/��v�̢w=ͮߧ�w��!u��v����n��7'۔|��(�D�Թ 7_�x�҄�s���ҙ$� �Ń�����@E. Les unités constitutives du référentiel de certification de la spécialité Cuisine du baccalauréat professionnel sont définies en annexe II a du présent arrêté. endstream endobj 521 0 obj <> endobj 522 0 obj <> endobj 523 0 obj <>stream ... Référentiels BAC PRO Cuisine et Commercialisation et services en restauration. There was an error retrieving your Wish Lists. You're listening to a sample of the Audible audio edition. Prime members enjoy FREE Delivery and exclusive access to music, movies, TV shows, original audio series, and Kindle books. d'examen, II.c Définition 24 avril 2019, par Annabel Durand. We don’t share your credit card details with third-party sellers, and we don’t sell your information to others. des épreuves, Période de formation en milieu professionnel, Tableau de correspondance d'épreuves et d'unités, Français, histoire-géographie et enseignement moral et civique, Mathématiques et sciences physiques et chimiques, Éducation physique et sportive facultative, Annexe II.b Règlement Attention les modalités d'évaluation des épreuves d'enseignements généraux sont définies dans les arrêtés suivants (versions en vigueur) : II.b Règlement It also analyzes reviews to verify trustworthiness. Please try again. h�bbd``b`��@��(�`�L� �QⶂX@�EqH���H����� � Maths-Sciences (Métropole-juin 2019… Please try your request again later. Bring your club to Amazon Book Clubs, start a new book club and invite your friends to join, or find a club that’s right for you for free. Cadenelle INFO RENTREE . 520 0 obj <> endobj %PDF-1.6 %���� h�b```f``2a`2x����(���!�@�h``p@��1"���R �/;������'V-�n���n'���N|t7��a�k����.���̚�w�;�eJi䔦�)��S�"\S"�"�z_ �|���pz^X��f;�+�-�E���u�z7�m��&�iQ��4�����u9��-�ؑ�~�΍��>+N�37��*�w��m����k[���,�̊��T70h�RM/ �� by'�ڦ�-���=PP항+25��L�wf\��K狠�?S�n[_-G����"��+Y�kl��r4l�poH�hPYHYhq�2-.�@)��S���k� Y�2'��� �-� q�&�c��ʐ�s ���\�r��֤�ET��v��J�2�eX�l3�!��O�#�D&�E�LqM(CʱOi��H�����6!�� �"� ��1�@�%��=-��hr9N���r�t�ѩZ�F�;��d��2!I1m 2 Article 2 - Le référentiel des activités professionnelles et le référentiel de certification de cette spécialité du baccalauréat professionnel sont définis en annexe I a et I b du présent arrêté. Cuisine (BAC PRO) Arrêté du 31 mai 2011 portant création de la spécialité "Cuisine" du baccalauréat professionnel (PDF, 22 ko) Annexe I : Référentiels du diplôme (PDF, 325 ko) Annexe II : … Référentiel Bac Pro Cuisine. Un lexique, en fin d'ouvrage, reprend le vocabulaire professionnel. Cet ouvrage dtachable est destin aux lves de seconde des Baccalaurats professionnels Cuisine et Commercialisation et Services en Restauration. Top subscription boxes – right to your door, Extended holiday return window till Jan 31, 2021, © 1996-2020, Amazon.com, Inc. or its affiliates. Chaque chapitre s'organise autour : d'une situation professionnelle o l'lve s'approprie les connaissances et les met en oeuvre lors d'applications nombreuses et varies ; d'une synthse complter ; d'un cas pratique pour s'entraner et rinvestir les savoirs, suivi d'activits ludiques. Unable to add item to List. Instead, our system considers things like how recent a review is and if the reviewer bought the item on Amazon. Please try again. For the 2020 holiday season, returnable items shipped between October 1 and December 31 can be returned until January 31, 2021. Your recently viewed items and featured recommendations, Select the department you want to search in. To calculate the overall star rating and percentage breakdown by star, we don’t use a simple average. H\f��R��q�e����s@�� � �@���$:@F��a@�0"+���E��l�`]P�4����|�H"��¥P�� �3ܭ(l��X�T�܁Md$1!1���0hKXFM��L`-��Z�� ������\t�e�f��iX���O��!�`/Å��� n� gR�� V'�� eN0N\7�mO�$�;A���a�d��xb q/��a�����5 �I�� Conforme au nouveau rfrentiel 2011, il couvre les cinq ples d'activits professionnelles et vise rendre les lves actifs et autonomes dans leur apprentissage. We work hard to protect your security and privacy. 0 Then you can start reading Kindle books on your smartphone, tablet, or computer - no Kindle device required. hޤV_o�0�*~�h�v�8R�m�&�j�:��!�D Enter your mobile number or email address below and we'll send you a link to download the free Kindle App. 532 0 obj <>/Filter/FlateDecode/ID[<08A1DF4047DC2C86DAEE5301BB2B98A7><1C6B051CDDA3694DBE28D62470A7F44B>]/Index[520 26]/Info 519 0 R/Length 70/Prev 540706/Root 521 0 R/Size 546/Type/XRef/W[1 2 1]>>stream Retrouvez toutes les informations sur le site de ressources nationales d’hôtellerie-restauration. Referentiel_Bac_Pro_CSR. %%EOF 545 0 obj <>stream Publié au journal officiel du 16 avril 2019. Something went wrong. After viewing product detail pages, look here to find an easy way to navigate back to pages you are interested in.

Il est capable de s'adapter à terme en français et en langues étrangères, à des fonctions d’accueil, de commercialisation,d'animation et de management et ce, dans tous les secteurs et formes de restauration. Please try again. *FREE* shipping on qualifying offers. NOUVEAU Guide d’accompagnement des CAP cuisine et Commercialisation et service en H.C.R. Référentiel Bac Pro Commercialisation et service en restauration. Sacha Croteau, student in his last year in the bac pro cuisine at FERRANDI Paris wins the national final competition of the Best Apprentice Cooking of France 2019 This year, this prestigious competition was chaired by Christian Têtedoie, Michelin-starred chef, Best worker in France. Title: KM_C658-20190705103007 Created Date: 7/5/2019 10:30:07 AM Our payment security system encrypts your information during transmission. You may be charged a restocking fee up to 50% of item's price for used or damaged returns and up to 100% for materially different item.